Anviaarium OÜ on loodud 2020 aasta alguses, mil kaks aktiivset suure pere ema otsustasid koos oma tugevusi, senist tööalast kompetentsi ning kogemust kasutada erinevate organisatsioonide juhtimiskvaliteedi ja organisatsioonikultuuride võimestamiseks.

Viire Täks

Olen juhtimis- ja meeskondade coach, koolitaja ja konsultant. Juhtimiscoachina, tegelen peamiselt inimeste juhtimise, juhtimiskvaliteedi ja muudatuste juhtimise temaatikaga. Minu coachingu väljaõpe on saadud Kanadas asuvast Ericsson Academyst, kus olen omandanud coachi ja meeskonnacoachi kvalifikatsiooni. Olen rahvusvahelise coachingu föderatsiooni ICF liige.

Mulle meeldib töötada inimestega ning toetada organisatsioone ja meeskondi nende eesmärkide saavutamisel. Olen palju näinud, kuidas coaching toetab tegevuste läbimõtlemist ning eesmärgistamist aga ka säilenõtkust, keeruliste olukordadega toime tulemist. Meeskonde coachina olen aidanud välja töötada strateegiaid, toetanud eesmärgistamist ning ajurünnakuid.

Minu töid ja tegemisi on üle 15 aasta ühendanud huvi inimeste juhtimise ja  juhtimiskvaliteedi vastu. Olen tegelenud inimeste juhtimise valdkonna edendamisega väga erinevates rollides. Minu oskused ja teadmised on segu inimeste ja projektide juhtimisest, personalitööst, strateegilisest planeerimisest ning analüüsist, meeskondade arendamisest, koolitamisest ning coachimisest.

Mul suurte rahvusvaheliste projektide juhtimise kogemus, hands-on kogemus personalijuhtimises, kui ka inimeste juhtimise alased teadmised laiemalt. Tänu erinevate uuringute läbiviimisele, tööle ülikoolis ning konsultandi ja coachina on mul olnud õnn saada osa paljude organisatsioonide inimeste juhtimise alastest kogemustest. Seetõttu on mul tunduvalt laiem ülevaade, kui ainult ühe või paari ettevõtte töökogemus seda võimaldaks.

Viimased kümme aastat olen süvendatult tegelenud organisatsioonide strateegiate ning juhtimiskvaliteedi temaatikaga. Oma teadmised sellest olen täiendanud nii Tartu Ülikooli Majandusteaduskonna doktorantuuris, kui ka mainekas IESE Business Schoolis Hispaanias ning Taani ja Soome ülikoolide juures. Lisaks olen õpetanud erinevaid juhtimis- ja organisatsioonikäitumise aineid erinevates ülikoolides ning teinud nendel teemadel koolitusi ettevõtetes. Mul on bakalaureusekraad sotsioloogias koos projektijuhtimise ja organisatsioonikäitumise lisaerialadega ja magistrikraad ärijuhtimises finantsjuhtimise suunitlusega.

https://www.linkedin.com/in/viire-t%C3%A4ks/

Annika tutvustus